Bilen går om en halv timma, vi hörs igen på söndag. Hoppas att ni får en jätte bra helg nu!

Hann med en Dagens Felicia:Glöm inte röööööösta, HÄR - nummer 10!

Dags att krypa ner och sova några timmar för att sedan vakna upp och ta mig en tripp till Marstrand, kommer hem igen på söndag. Godnatt och sovgott!

Tre bilder från förra året när jag var där:


Man kan inte alltid ha tur med vädret alltså, kan ju alltid hoppas på att det inte blir sånt väder denna gång:

Dags att ge sig ut i regnet och träffa Moa och Emelina, hoppas ni har det bra idag!


Ska packa ihop mina grejer nu, sen åker jag ner till mamma och börjar resten av dagen med en springtur. Vad ska ni ha för er denna torsdag?

Två bilder från gårdagens lilla tripp till Kvantum med Jooosefine - mina kära nötter och hennes älskade cola:

Mmmm, för det är så himla fint väder här alltså:

Victoria Nielsen den 27:e juli - del två:


Tänkte visa er vad jag har suttit med de två senaste kvällarna - fixat Hildas blogg:

Tryck på bilden för att komma till hennes blogg och se hur den ser ut:

Vaknade för någon timma sen, blir att träffa fina Josefine senare! Victoria Nielsen den 27:e juli - del ett:


Efter en liten fotosväng (bilder kommer), så avslutade vi dagen såhär fint:

Mmmmmums, det där kan inte bli annat än gott!

Skadar aldrig med en fin, fast annorlunda solnedgång heller:

Har kommit hem nu, sitter här med Victoria och snart drar vi oss bort till henne bara!

Bilder från den 17 maj - Victoria Nielsen x3:


Har hunnit med att träffa Linda en sväng, tror det blir en sväng med familjen på sjön och sen träffar jag Victoria. Hoppas att ni får en bra dag! Drar till med en dagens Felicia:


Smått & gott från dagarna under min bloggpaus, del tre - Norrtälje, fre-sön:

Träning av crocket till en crocket match som aldrig blev av p.g.a. vädret:

Och medans folk tränade så sysselsatte jag mig med något annat:


Åkte in till Norrtälje en sväng på lördagen, drack cola jag aldrig hade smakat eller ens hört talas om & vi fick allt med oss en Ben&Jerry's hem:

Som sagt, inget vackert väder och min fråga är, vart försvann värmen och sommaren?:

Passar på att dra till med en Dagens Felicia:


Smått & gott från dagarna under min bloggpaus, del två - torsdag:

Blev en badtur till två olika ställen med Hilda och hennes familj i torsdag, två bilder från första badet - Hilda Jansson:


Och en bild från de andra badet, helt klart en bra dag - Hilda Jansson:


Tänkte bara säga att jag kom med bland finalisterna i Malins veckansblogg tävling, skulle vara kul om ni röstade men som sagt det gör ni bara om ni själva vill. Ifall ni vill så röstar ni HÄR och jag är nummer 10. Hoppas att ni får en toppen bra fortsättning på eran måndag nu!

Smått & gott från dagarna under min bloggpaus, del ett - onsdag:

Följde med min fina vän Josefiiiine och hennes familj ut på sjön:


Bild från Josefins kamera. Klart att man måste bada, varmt var de dock inte.. - Josefine Felicia, oja man kan ju undra vem som är brunast:

Blev ett litet häng i hamnen innan vi tog oss en sväng till hemköp, en glass rikare och fööör mycket pengar fattigare, hahah alltid jag lyckas:

Tänkte bara säga att nu är jag TILLBAKA! Har datorn igen och är hemma nu efter en helg hos kusinen i Norrtälje, de sitter aldrig fel vill jag lova. Hoppas allt är bra! Detta är inköpen från Skärholmen i fredags:På grund av vad som har hänt så tar jag en bloggpaus på en vecka eller så, har ingen datorn. Så jag hoppas att ni får det jätte bra! Tess Adolfsson den 13:e juli, del fyra - i svartvitt, vilket gillar du bäst svartvitt/färg?:


Blev ingen blogg igår för gjorde en massa annat fint, en dag värd att minnas! Hoppas att ni alla hade det bra. Tess Adolfsson den 13:e juli, del fyra - i färg:


Tess egna åsikt om bilderna, en bild säger mer än tusen ord:

Kom hem för någon timma sen o lite mer, första visdagen gjord och alltid lika kul att träffa allt folk. Jag hoppas att de två dagarna som är kvar, blir lika bra om inte bättre! Tess Adolfssone den 12:e juli - del tre:


Tess Adolfsson den 12:e juli, del två:


Tess Adolfsson den 12:e juli, del ett:


Drar till med en Dagens Felicia:


Sanningen är alltid någonting som är svårt att inse, speciellt när man inte vill förstå. Men det är bäst att göra det innan det är försent, innan tiden runnit ut...Blir att dra och bada med Paulina & lite folk nu, ha de bra! Paulina Liffner den 6:e juli - del fyra:


Det kan aldrig bli för mycket häng med kära, bra och seriösa vänner - Tesssy Josefine del två:


Hemkommen från ett gäng härliga vänner nu, haft en bra kväll och dag! Jag hoppas att ni haft detsamma. Börjar med att visa er Dagens Felicia:Alltid lika bra tillsammans, mannarna is the shit - Tesssy Felicia del två:


Det kan aldrig bli för mycket häng med kära, bra och seriösa vänner - Tesssy Josefine del ett:


Alltid lika bra tillsammans, mannarna is the shit - Tesssy Felicia del ett:


Drar till med en Dagens Felicia, fast från igår:


På grund av åskan eller något skit så fungerade inte internet hemma, därför jag inte uppdaterat bloggen förens nu, då jag är hos Tess, får hoppas att de fungerar sen! Midsommar 2010 - Tesssy och Felicia:


Linda barre kör tet liksom - tre bilder till från den 8:e juli:


Blir snart att göra mig i ordning, tror de blir badhäng med härliga vänner sen, vrål fint! Hoppas att ni får en toppen söndag och avslutar veckan på de bästa sättet. Två bilder från den 6:e juli:


Ska strax sova, galet trött efter bara några få timmars nattsömn och efter denna steeekiga dag! Hoppas att ni har har de super bra i denna värme, godnatt. Paulina Liffner den 6:e juli - del tre:


Kom precis hem från Tesssys mormor där vi har steekt hela dagen efter en galen natt med detta badgänget, hoppas ni haft de bra! "Det är så här man börja dagens badhäng i denna värme" - del tre:

Oja, vissa älskar att hoppa mer än andra - Alexander Tessy Oscar:
Och vissa har också turen att bli i slängd, uuh - Alexander Felicia (jag) Oscar:
Tuffingen själv (i och för sig skulle de ju inte va fel att kunna de själv menmen..) - Alexander:
- Som ni har märkt så blir det rätt mycket bad bilder nu för tiden men de är ju precis så de ska va när de är sooommar!

Det är så här man börja dagens badhäng i denna värme - Alexander Tesssy Oscar, del två:Det är så här man börja dagens badhäng i denna värme - Alexander Tesssy Oscar, del ett:Drar mig och träffar lite härliga vänner nu - ha de så bra! Fyra bilder från igår Ronja och Linda:Bilder från Josefines kamera. Bad, som blev årets första topp för mig - Felicia och Tess, Midsommar 2010:


" I dont know who I am, who I am without you, all I know is that I should "

Bilderna är från den 6:e juli:

Det godaste som finns kan jag lova är vattenmelon utomlands, Alanaya - Turkiet:


Jag hoppas att allt är bra med er och att ni njuter av sommaren, för de är precis de jag har gjort idag och när de är såna dagar så hinner jag verkligen inte med datorn/bloggen. Paulina Liffner den 6:e juli - del två:Dagens inköp på stan, ett linne från hm och två Tomas Sabo berlocker - ett f och ett hjärta:Ska strax möta upp Paulina för att sedan dra steeekhäng på korpa, hoppas att ni får en jätte bra dag nu! Paulina Liffner den 6:e juli - del ett:


Drar till med en Dagens Felicia, bilderna är tagna av Paulina:Strax drar mig bort till Paulina och vi avslutar tisdagen den 6:e juli på något fint sätt! Hoppas att ni alla göra detsamma. Bara för att jag är så snabb så kommer två bilder från Alanya - Turkiet:Igår blev det sväng på stan med Victoria, häng med Tess och vi träffade Oscar och Alexander en sväng, drog oss ett fint ben & jerry's häng. På kvällen blev de promenad och lite sånt, avslutade dagen med en film.Paulina och Daniel 2010 07 02, del fyra:Börjar dagen med att gå ner och hämta mitt objektiv som redan är lagat, tog fasen bara en vecka och de gick på garantin också som gick ut för ungefär en månad sen så nu är jag glad! Hoppas att ni har de bra.

Bild från den första juli - björklöv:

Paulina och Daniel 2010 07 02, del tre:


Har nu tagit mig hem till mamma och nu sitter jag här med Victoria, snart kommer lite roligt folk ha de bra!

Kvällens klädsel för Felicia:


För nu ska jag och Victoria dra en springtur, efter blir de bad. Dom hurtiga vännerna vet ni vad!

Uuuh, så coola kan man va på en utedag i de blå - Felicia och Victoria den 17:e juni:

Paulina och Daniel 2010 07 02, del två:Nu är jag hemma från Äskestock, där jag har spenderat min dag. Nu blir det att träffa lite härligt folk, hoppas att ni får en fin lördags kväll! Två bilder från idag:


Var tvungen att försöka få en bild oja lyckades faktiskt, innan den flög iväg igen:

Paulina och Daniel 2010 07 02, del ett:Efter en fin kväll så ska jag nog ta och sova, imorgon ska jag ut till farmor så blir nog inte så mycket upptadering under dagen men jag hoppas ni får de bra iallafall. Godnatt och sovgott!

Två bilder från ikväll, kommer komma upp flera - Paulina och Daniel:

Solnedgång, åh vackert:


Tänkte bara visa er lite nytt som jag inskaffat mig på senaste tiden

Ett av impuls köpen idag blev denna:

Och de andra blev dom här skorna:

När jag även håller på att visa lite nytt så kan ni ju få se min nya cykel, som blev ett tur köp när min andra gick sönder:

Haft fint tresnack på gatan med Tesssy och Andy, om ett tag blir det att träffa Paulina och Daniel. Hoppas att ni får en fin avslutning på eran fredag! Två bilder från hänget med Hilda igår:


Sitter just nu på Mejeriet, slutar tidigare idag och då blir de först en sväng på stan med Paulina och sen fortsätter dagen enligt planer, hoppas att ni får en bra början på eran fredag! Bilderna är från nattbadet:


Imorgon är det sista jobbdagen så dags att sova nu efter ett behövligt häng med Hilda, godnatt!

Tänkte dra till med en Dagens Felicia, känns som de va ett tag sen sist - Bilderna är tagna av Hilda och hennes Nikon D90:

Efter jobbet drogs de chillhäng hemma hos Tesssy, nu ska jag duscha och sen bär de av till Hilda som verkligen är på tiden, för länge sen sist! Hoppas att ni får en bra avslutning på eran torsdag.

Bilderna är tagna med D70x, kameran Hilda använde ibland förut - Hilda Jansson den 13 septemper 2009:

Midsommar - Tess Adolfsson del två:Har precis dragit nattdopp med Tesssy, som de gjorde vid samma datum & samma tid som för prick ett år sen, galet nice! Blev ju bio innan och ni måste se filmen! Ska sova bredvid min kära vän Tess nu, godnatt.

Bilder tagna för några få minuter sen - Tess och Felicia x3, klicka här så får ni se bilder från förra året:

RSS 2.0