Paulina Liffner 2010-08-28, del ett:Ska strax stoppa in mig i en filt framför ett avsnitt av one tree hill och hoppas på att jag inte blir sjuk, buhu!

Det här kunde varit jag idag men de var de inte för det där var jag för hm.. en vecka och en dag sen:

Frida och Paulina 2010-08-28, del sju:


Frida och Paulina 2010-08-28, del sex:Börjar skoldagen med en idrottlektion, puuh på att ha idrott klockan åtta på morgen:


Tänkte bara säga godnatt och sovgott & tack till er alla som röstat på mig, men innan jag lägger mig så avslutar dagen med dessa två sommar bilder från den 16:e juni:

På bilden ser ni mig blåsandes i profil haha fy men men.. tycker de tre små sakerna som ändå lyckas flyga iväg var lite söta:


Ska byta om för träning nu, ska tagga ett boxpass och de gör jag med dessa två helt seriösa bilder på mig och min saknade vän till sjukling Tesssy - bilder är tagna 2010-08-18:


Frida och Paulina 2010-08-28, del fem:Skola strax, tänkte bara be er att rösta på mig i Veckans blogg - läst nedan. Dagens Felicia kommer här:Jag är nummer 6 och rösta gör ni HÄR, men bara om ni vill!

Frida och Paulina 2010-08-28, del fyra:


Frida och Paulina 2010-08-28, del tre:

Och så kan de gå när de brists ut i skratt:

Nattinlägg 04:47 - Frida och Paulina 2010-08-28, del två:


Nattens häng dras med dessa två tuffingar - Frida och Paulina, bilderna är från den 17:e mars 2009:


Dagens Felicia, bara för att jag kände mig tvungen:


Frida Tegnell 2010-08-28, del ett:


Frida och Paulina 2010-08-28, del ett:


Två bilder till från den 16:e juni - Felicia Johansson:Paulina och Felicia på trippen hemåt, alltid lika seriösa:- Kom med i Veckans blogg hos Josefiiine. Om ni vill rösta så gör ni de HÄR, jag är nummer 2

Kvällen spenderas med Paulina och några sköna grabbs, tror de blir en skoj kväll! Bilderna är från den 16:e juni 2010 - Paulina Liffner:Efter ett one tree hill avsnitt så beger jag mig nu bort till pappa för att stanna där över helgen, första gången som jag inte har mer än tre väskor packning. Om man är bra på att packa för mycket, ja.. då är man de!


Slutade för en och en halv timma sen, skönt att sluta fyra timmar tidigare än vad som var sagt från början! Tess Adolfsson 2010-08-18, del tio:Nu väntas en utedag som jag inte är direkt taggad till nånstans, vädret verkar inte heller bli de bästa men men.. hoppas ni får en bra dag iallafall! Tess Adolfsson 2010-08-18, del nio:Skogås/Stockholm 2-7 augusti - del tolv, skansen:Sitter nu här med en hel grym vän, kollat två one tree hill avsnitt och ska snart äta pannkakor, mums! Det är ungefär vad man orkar efter en dag som slutas vid fyra.. två bilder är från 2010-08-18:Lång skoldag väntar, dagens Felicia:


Drar en kvällsfråga, vilken bild gillar ni bäst, färg/svarvitt? Felicia Johansson 2010-08-18, del fyra:


Drar mig iväg och träffar Paulina nu, tror de blir ett fint avslut på denna dagen!

Bilderna är från den 17:e augusti 2009 - Paulina och Felicia:Från ena sekunden till den andra, från positivt till negativt, från pigg till trött.. jadu, som sagt ett humör kan verkligen gå helt UPP&NER. Men nu ska vi tagga, nu ska vi köra och klara detta! Bilden tagen 2010-08-18:


Andra dagen avklarad, skönt att sluta vid tio i ett varje onsdag iallafall, wiie! Kör till med en dagens Felicia:Det där med tidiga morgonar och sena eftermiddagar i skolan är ingenting för mig, ogilla schemat.. så nu är det allt dags att sova, godnatt! Hoppas att ni alla har haft en bra dag, mycket bättre än min otursdag iallafall:


Två bilder till från i söndags, 2010-08-22:Dags för skolan och här kommer dagens Felicia:Sista inlägget på sommarlovet kommer här, imorgon börjar skolan för mig så nu är de dags att säga godnatt! Avslutar med dessa två helt seriöst bilder på mig och Tess - Felicia och Tess 2010-08-18, del ett:Avslutar sommarlovets absolut sista häng med Tesssy och en kopp te framför fångarna på fortet, så fint de kan bli! Tess Adolfsson 2010-08-18, del åtta:


Tess Adolfsson 2010-08-18, del sju:- Kom med bland finalisterna i Veckans blogg hos Rebecka, rösta här! jag är nummer 2

Två bilder från igår, 2010-08-22:
Nattinlägg 01:09 - sista chansen att sova ut blir imorgon så godnatt allihopa!

Kvällens mycket fina & välbehövliga häng blev som sagt med denna saknade vän - Anna Aldén:

Dagens Felicia söndagen den 22:e augusti:


Brukar inte visa hur jag ser ut förutom kläderna men drog till och gjorde de idag

Har precis ätit gott här hemma, innan dess så drogs det eftermiddagshäng med Victoria och kvällen avslutas med ett efterlängtat häng med Anna, känns som år och dar sen sist vi sågs! Victoria och den söta hunden:


Felicia Johansson 2010-08-18, del tre:


Tess Adolfsson 2010-08-18, del sex:


Bilder från kvällens fina häng hemma hos Frida, ooouh najzz:

Laddade upp med Anden i glaset och ja, det verkade inte som den gillade oss iallafall haha:

Efteråt, såklart måste glaset tas sönder och pappret eldas upp - Tesssy och Victoria:

Tack för kvällen fina vänner - Frida Victoria och Tess:

Avslutar sista lördagen på sommarlovet med ett gäng fina brudar! Kvällens sköna Felicia:


Tess Adolfsson 2010-08-18, del fem:


Beger mig bort till Tesssy, va vi hittar på är sånt som märks. Hoppas att ni får en jätte bra lördag!

Hann med ett milkshakes häng igår i hamnen med Tess efter att jag träffade min fina och saknade vän Josefine:

Felicia Johansson 2010-08-18, del två:


Kände att det var dags för lite ändringar i bloggen! Jag tycker de blev helt okej faktiskt, vad tycker du?- Om ingenting har hänt, tryck F5

Avslutar kvällen med fint häng med Mikaela, bilder från slutet av förra augusti - Felicia Mikaela:Tess Adolfsson 2010-08-18, del fyra:Dagens Felicia:Nattinlägg 03:12 - Tess Adolfsson 2010-08-18, del tre:


Här har ni min Award:Tack Malin Karlström för att jag fick denna Award av dig
När man får den så ska man skriva 7 intressanta saker om sig själv och sedan ge awarden till 7 andra bloggare!

1. Är en överplanerad människa, gör oftas alltid något och delvis på grund av det så har jag nästan aldrig tid för att bara ta de lugnt ensam
2. Lyckas alltid göra saker in i det sista, spelar ingen roll om vad de gäller, kan va allt från att komma i tid till att sitta uppe en hel natt och plugga
3. Bryr mig alltid om andra, kanske för mycket vissa gånger
4. En av de värsta sakerna jag vet är att veta att någon mår dåligt och inte har de bra, hör ihop med de ovan
5. Har haft skilda föräldrar ända sen 3 årsåldern, så alltid bott på två olika håll
6. Hatar när folk inte är ärlig, förstår faktiskt inte vad människor får ut av de för i slutendan kommer sanningen alltid fram
7. Har alltid haft lätt att lita på människor, vissa ggr för lätt men det är sånt som man lär sig av. Är själv en öppen och framåt människa som står för vad jag tycker och säger som de är

Jag ger awards till: Paulina, Josefine Aspeteg, Anna, Hilda, Fanny, Emelina, Josefine Andersson

REGLER:
Som Awardvinnare ska du kopiera in Awardbilden i din blogg, för att visa att du har fått den.
Tacka och länka tillbaka till den du fick Awarden av.
Ge Awarden till 7 andra bloggsystrar/bröder och länka till dem.
Skriva 7 intressanta saker om dig själv.

Felicia Johansson 2010-08-18, del ett:


Tänkas sig, idag blir den minsta brodern 5, oj vad tiden går fort. TUSENTALS GRAAATTIS TILL DIG!Tess Adolfsson 2010-08-18, del två:Drog till med matlagning som barre den, resultatet blev faktiskt bra! Mysmiddag på balkongen, en rejält bra sista onsdag på sommarlovet 2010 - Liza Felicia Tess:Här har ni ett litet smakprov från förut, kommer komma en hel del fler - Tess Adolfsson 2010-08-18, del ett:Möter strax upp Tess oja tror det ska dras till med ett fotohäng, fint! Tess Adolfsson den 16:e februari 2010:


Drar en nattfråga, vilken av de 6 regndroppsbilder tycker du är bäst?Regndroppar, 2010-08-17 - del tre


Efter träning så sitter jag nu hos Tessssss, fint! Regndroppar, 2010-08-17 - del två:
Regndroppar, 2010-08-17 - del ett:Börjar min tisdag med en springtur (och bara för att jag alltid har turen på min sida, så börjar det självklart spö regna precis lite innan jag ska ge mig ut så kom hem helt jävla DYNGSUR) - en springklar Felicia:


Okej, drar till med en Dagens Felicia bara för att:Har haft en trevlig dag än så länge, tror kvällen blir detsamma! Skogås/Stockholm 2-7 augusti - del elva, skansen och måste säga att de finns söta små filurer också!Skogås/Stockholm 2-7 augusti - del tio, skansen och alla dessa äckliga djur:Drar en nattfråga innan sängen väntar, sov så gott! Vilken redigering gillar du bäst - den övre/undre?:Skogås/Stockholm 2-7 augusti - del nio:


Efter ett stekhäng i solen med glass och frukt drar vi oss ner till stan och träffar en helt drös me brudar! Dagens Felicia:Sitter nu här efter en lyckad natt med Tesssy som nattgäst, drack te och kollade Karate kid oså, mycket fint! Bilder från den 12:e juli - Tess Adolfsson:


Det är såhär Felicia Johansson och Tess Adolfsson roar sig en kväll som denna:


Har precis ätit lite hos Tess, innan dess tog vi oss en lång promenad - bilder från 14:e maj:

- fungerar att kommentera inlägget nu

Bild från gårdagens lilla häng i hamnen med Paulina och Josefine, träffade även lite fler sen:


Det var detta som den mumsiga middagen med familjen på balkongen bjöd på:Bilder från den 16:e juni - Paulina Liffner:


Har börjat fredagen den trettonde med en springtur, dusch, fix, handla me mamma och nu sitter jag här, om ett tag drars de välbehövligt häng med saknade Paulina! Och detta blev dagens Felicia:Den så kallade Storgatan här i Västervik:


Har ätit och lite så nu, drar snart och träffar lite vänner igen. Vad har ni för er ikväll? Bilderna visar dagens hemkomst från HM och de nya skorna som jag köpte i Stockholm, gröööna converse:Har kommit hem till mamma nu, drar mig strax bort till Tesssy och sen får man se vad som händer! Tess Adolfsson den 8:e augusti:


Började min gårdag med att träffa Hilda, senare träffade jag saknade Johanna som jag inte har träffat på hur länge som helst, Liza kom även en stund och de drogs fint snack! Johanna Hartzell den 11:e augusti:Dagens Felicia såg ut såhär:


Skogås/Stockholm 2-7 augusti - del åtta:


Skogås/Stockholm 2-7 augusti - del sju:


Detta var inköping från Stockholm, plus lite smycken & ett par converse, de får ni se en annan dag:


1. Stickad tröja från Monki och ett svart skärp från HM

2. Ett par till Nudie jeans

3. Svar Cheap Monday linne

4. Grå tröja från Zara

5. Grå kofta utan armar från Zara

6. Linne från Stadium

7
. T-shirt från Bikbok

Nu har alla gått efter att kalaset började runt tre eller fyra, så nu passar jag på att gå en lång promenad med en fin vän vid namnet Teeesssy! Såhär såg dagens "kalasfin" Felicia ut:


Kan man tänka sig, idag blir den lilla söta 3 hela år, TUSENTALS GRATTIS!Vad tycker du, färg eller svartvitt?

Slutade kvällen med att se "Veronika decides to die" hur det kom sig att vi såg den filmen var att vi hittade boken på stan och ville se filmen som faktiskt var bra. Skogås/Stockholm 2-7 augusti - del sex, en apa till:


Varit på stan oså, håller på att städar lite nu. Får se vart dagen tar oss! Skogås/Stockholm 2-7 augusti - del fem, skansen och alla dessa söta apor:


Vaknade för ungeför en timma sen, när jag har ätit och fixat mig så drar jag ner och möter Tess på stan. Skogås/Stockholm 2-7 augusti - del fyra, när jag ändå håller på med bilder på syskonen så blev de två till:


Tänkte lägga mig och sova nu, aldrig jag lyckas sova tidigt alltså.. aja godnatt! Skogås/Stockholm 2-7 augusti - del tre, två bilder till på den lilla söta:


Drar till med en Dagens Felicia mitt i allt:


Ger oss ut i regnet och möter lite roligt folk. Skogås/Stockholm 2-7 augusti - del två, två bilder på världens sötaste lillasyster:


Beger mig nu bort till en efterlängtad vän vid namn Tess, Tesssy, mannen hoppas ni gör nått skoj idag! Skogås/Stockholm 2-7 augusti - del ett:


Blir att sova strax, imorgon börjas de visas diverse saker från Stockholm, bilder, inköp osv. Marstrand 30-1 juli/augusti - del fem, som ni ser så gick de höga vågor och bara för att vi är galna så drogs det till med bad:Är hemma igen från flera dagar uppe i Skogås - Stockholm, skönt de men som man brukar säga "borta bra men hemma bäst" oja instämmer! Hoppas att allt är bra med er. Marstrand 30-1 juli/augusti - del fyra:


Om 40 minuter går tåget till Linköping där de blir byte vidare upp till Stockholm, kommer hem på lördag så ingen blogg förens dess.. ha det bäst nu! Marstrand 30-1 juli/augusti - del tre, tre steg vidare ut i livet:Marstrand 30-1 juli/augusti - del två, ingen tur med vädret och inte heller med vinden:Att träffaTesssy efter två och en halv veckan kan inte bli annat än F I N T och det sitter aldrig fel med att vi drog ben & jerryhäng med Oscar och Alexander heller! Marstrand 30-1 juli/augusti - del ett:Kom precis innanför dörren, tror jag början hemkomsten med en springtur i värmen, hoppas allt är bra! Bilder från midsommar, tagna med Josefines kamera - Felicia och Josefine:


RSS 2.0